Wil jij mij helpen?

Wil jij mij helpen?

Griekenland

Het zal je niet ontgaan zijn dat er sinds januari 2015 honderdduizenden vluchtelingen vanuit onder andere Syrië, Afghanistan en Irak hun toevlucht hebben gezocht in Griekenland. De humanitaire situatie ter plekke is schrijnend. Hulp is er nauwelijks voor de mannen, vrouwen en kinderen die veiligheid zoeken.

Om aan deze schrijnende situatie een bijdrage te kunnen leveren heb ik besloten om namens Edu-Smart, een aantal weken vrijwillig mee te gaan werken in de vluchtelingen kampen. Om precies te zijn in het kamp Malakasa waar zo’n 1500 vluchtelingen worden opgevangen, waarvan …ruim 450 kinderen. Deze kinderen leven op dit moment een uitzichtloos bestaan. Ze hebben er niks!

Stichting Bootvluchteling zet zich actief in om ook in dit kamp educatie projecten op te starten. Dit is nodig om deze kinderen weer een toekomstperspectief te bieden. Ze krijgen hierdoor weer bestaansrecht en dit is heel hard nodig!

Dit zullen emotioneel en fysiek zware weken gaan worden, gezien de barre omstandigheden aldaar. Toch vind ik dat ik dit moet doen en dus ga ik!

Maar ik heb jouw hulp nodig!

Om daar naar toe te kunnen en te kunnen verblijven is geld nodig, want al het geld wat binnenkomt bij de vluchtelingen organisaties gaat ook echt op aan het verbeteren van de situatie voor de vluchtelingen. Dit betekent dat vliegtickets, verblijf en kosten voor eten en drinken voor eigen rekening komen en dat is een aardig bedrag.

Daarom wil ik je om een 1-malige donatie vragen.
Alle donaties groot of klein zijn welkom! En als jij mij helpt, help ik jou!

Voor iedereen die een donatie doet vanaf 25 euro stelt Edu-Smart een GRATIS Smart-Analyse t.w.v. 300 euro beschikbaar. Deze analyse brengt van een kind/leerling met leerproblemen exact in kaart waardoor het leerproblemen ervaart. Na dit in kaart te hebben gebracht weet je exact hoe het kind geholpen kan worden om deze problemen op te lossen. Dus heb jij een kind of leerling waarvan je maar niet kunt ontdekken waarom er niet uit komt wat er in zit, dan is deze analyse de oplossing.

Zo help jij mij en wij jou!

Je donatie kan je overmaken naar Rabobank, t.n.v. Edu-Smart op rekening nummer
NL 94 RABO 0168 4461 38 o.v.v. Griekenland.

Na ontvangst van je betaling krijg je sowieso een bevestiging, onze eeuwige dank en een boekje wat je in staat stelt om de talenten van je kind te ontdekken met handvatten om toe te kunnen passen op het leerproces. Ook zullen wij je op de hoogte houden van onze activiteiten aldaar door een blogpagina op onze website te maken waar we foto’s en onze ervaringen zullen delen. Jij kunt dan met eigen ogen zien dat jouw geld goed besteed wordt.

Mag ik op jouw hulp rekenen?

Dankjewel!

Patricia