Hoogsensitieve kinderen leren begrijpen

Tijdens deze bijeenkomst leert u waar HSP-kinderen tegenaan lopen en krijgt u handvatten om hen te helpen op een manier die aansluiting bij ze vind en de overprikkeling doet afnemen.
Een informatieve en praktische bijeenkomst voor ouders die meer willen weten over de praktische problemen waar hoogsensitieve kinderen tegenaan kunnen lopen.
Waarom zijn sommige situaties lastig voor HSP-kinderen? Waarom wil mijn kind niet naar drukke aangelegenheden? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat het in deze situaties bij deze kinderen beter gaat?  Waarom kan mijn kind zich op school niet concentreren? Mijn kind laat op school ander gedrag zien dan thuis, hoe kan dat? Wat helpt?
Zomaar enkele vragen van ouders en/of leerkrachten die dagelijks aan ons gesteld worden. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u antwoord op al deze vragen en bent u in de gelegenheid om uw ervaringen te delen.


Heeft u behoefte aan advies dat werkt? Praktische tips en tools die direct toepasbaar zijn?

 

Onze informatie is anders, vernieuwend en inspirerend! Wij gaan uit van de extra kwaliteit die hoogsensitieve kinderen bezitten en zijn daardoor in staat u van handvatten te voorzien die al veelvuldig en met succes in onze praktijken zijn gebruikt.


Voor Wie?

Deze workshop is geschikt voor elke ouder en leerkracht of andere kindbegeleider die meer wil weten van het ondersteunen/begeleiden van hoogsensitieve kinderen.

Waar?

Peter Vineloolaan 12

4611 AN Bergen op Zoom

Wanneer?

Donderdag 15 en 22 maart 2018

19.30 uur – 22.00 uur

Wat kost het?

De kosten bedragen € 149,- per persoon. Wanneer u zich met 2 personen uit 1 gezin aanmeld, betaald u ieder slechts € 99,-.

Mee doen? Klik hier!