Bij Edu-Smart geloven we in samenwerken en elkaar versterken. Op deze manier zijn we in staat om een olievlek te creëren van professionals die samen zorgen voor een klimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen tot zelfstandige mensen die geleerd hebben gebruik te maken van hun mogelijkheden.

 

 

Als jij daar ook in gelooft bieden we jou de mogelijkheid om een Expert te worden in leren en het ontwikkelen van talent, in een omgeving die je de ondersteuning biedt om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen. Dit doen we door onder andere supervisie en intervisie aan te bieden.

 


Wanneer jij besluit om module 1 tot en met 4 te volgen en een echte expert te worden, willen we jou graag extra’s bieden.

 

Module 1: Wat is Kinesthetisch leren?

Opleiding van 1 dag, kosten €295,-

Voor meer informatie:  Training: Introductie Kinesthetisch Leren

 

Module 2: Kinesthetisch leren hoe doe je dat?

Opleiding van 2 dagen, kosten €495,-

Voor meer informatie: Training: Kinesthetisch Leren

 

Module 3: Leerproblemen effectief in kaart brengen d.m.v. een Smart Analyse.

Opleiding van 4 dagen, kosten €795,-

Voor meer informatie: Training: Smart Analyse

 

Module 4: Leerproblemen oplossen d.m.v. Accelerated Learning.

Opleiding van 5 dagen, kosten € 995,-

Voor meer informatie: Training: Accelerated Learning

 

De totale kosten voor alle modules bedragen normaal € 2.580,-

Als jij besluit om je direct voor alle modules in te schrijven betaal je slechts € 2.495,- en voegen we je toe aan de Expert groep.


 

Dat betekend dat je naast de opleiding gebruik kunt maken van 3 intervisie dagen per jaar, gecombineerd met supervisie. Dat je elke maand 1 uur gebruik kunt maken van gratis ondersteuning door 1 van onze Experts en dat je tegen kostprijs deel kunt nemen aan verdiepingsdagen die door het jaar heen georganiseerd worden. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid op tegen kostprijs door ons ontwikkelde materialen aan te schaffen die jij in jouw omgeving kunt verkopen voor extra ondersteuning en omzet.

 

Wil jij een echte EXPERT worden in leren en talentontwikkeling en genieten van alle extra’s? Dan mag je deze kans niet missen!

 

Inschrijven?

Inschrijven kan op onze website: www.edu-smart.nl/, of stuur een mail naar info@edu-smart.nl

Na inschrijving ontvang je een mail met aanvullende informatie.