Een kamp voor echte Kanjers!

Wil jij deze zomer een boost hebben voor het nieuwe schooljaar en ook nog een week vol plezier? Dan is dit KANJER kamp echt iets voor jou!

Het KANJER kamp bestaat uit 5 dagen waarin je veel nieuwe leervaardigheden aangeleerd krijgt en waarin ook je zelfvertrouwen een boost krijgt. Waar professionele begeleiding is waar je je verhaal aan kwijt kunt als je dat wilt en die je met  alles wat je moeilijk vind helpen. Je leert veel dingen over jezelf en je leert van alles waar je vooral heel veel plezier aan beleefd.

Zo gaan jullie bijvoorbeeld een cursus Mindmappen volgen. Hierdoor leer je hoe je sneller en beter kan leren op school en goede resultaten krijgt! Ook krijg je een cursus leertechnieken om te zorgen dat je helemaal voorbereid bent op het nieuwe schooljaar en alle uitdagingen in het leren aankan. Ook gaan we een middag werken aan het zelfvertrouwen en dat doen we in spelvormen wat het dus allemaal heel leuk maakt. Maar naast alle serieuze, leuke en belangrijke dingen gaan we ook ontspannende dingen doen. Zoals een film avond, een avond buiten kampvuur maken en marshmallows roosteren, muziek maken, spelletjes spelen, een  bonte avond en ook gaan we nog een dag naar een natuurrecreatie gebied in Vught ‘de IJzeren Man’.

Dit KANJER kamp is voor de kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool en voor de klassen 1 en 2 van de middelbare school. De kinderen die wij graag mee nemen hebben moeite met leren of met het gedrag of misschien wel allebei? Wij gaan deze kinderen betere leertechnieken aanleren zodat ze in het nieuwe schooljaar meteen goed van start kunt met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoeren. Een goed begin is namelijk het halve werk! Een kind dat goed in zijn vel zit heeft je ook meer zin in school en vind school dan ook meteen een stuk leuker. Alles gaat hierdoor beter en huiswerk wordt een stuk  makkelijker.

Ook thuis lekker in je vel zitten is natuurlijk erg belangrijk. Want jouw ouders willen graag een gelukkig en zelfverzekerd kind. Door te leren zelf reflecteren ga je leren hoe je makkelijker om kunt gaan met lastige situaties; bijvoorbeeld met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook met klasgenootjes op school. We gaan je leren wat jouw talenten zijn en we gaan met muziek en sportieve activiteiten aan de slag. Daarnaast gaan we veel tijd in de natuur doorbrengen en er een heerlijk ontspannen, leuke en interessante week van te maken.

Het KANJER kamp wordt in de zomervakantie maar liefst 4 x georganiseerd. Samen met je ouders kun je kiezen welke week je mee gaat uit onderstaande data:

De KANJER weken zijn;

box-356_16

  • Van 14 – 18 Juli
  • Van 21 – 26 Juli
  • Van 18 – 22 Augustus
  • Van 25 – 29 Augustus

Als jij graag mee wilt dan kunnen je ouders hier aangeven dat ze graag het volledige programma boekje willen ontvangen. Wij sturen dit dan geheel vrijblijvend en meteen naar je toe!

Aanvragen programmaboekje Kanjer-Kamp

* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *