Herken jij het gevoel van machteloosheid als er strijd ontstaat met je kind, omdat het geen zin heeft om huiswerk te maken?

Zou jij zo graag willen dat je zoon of dochter wat beter zijn best zou doen of meer interesse zou tonen, zodat de punten op school verbeteren?

Want je weet dat je kind niet dom is en toch komt het er niet uit op school. Je begrijpt niet goed dat je kind zich wel kan concentreren op zaken waar interesse naar uitgaat, maar niet wanneer het moet leren voor een proefwerk. De kans bestaat dat als je de strijd aangaat met je kind, op de hoop dat het toch beter zijn/haar best gaat doen, je in een visuele cirkel terecht komt van strijd, weinig motivatie en slechte cijfers. Gaat dit lang zo door dan komt de band met je kind onder druk te staan en in de meeste gevallen geven we de strijd dan op en accepteren we dat het nooit beter zal gaan.

Zo hoeft het echter niet te gaan als jij weet waarom je kind zoveel moeite heeft om de concentratie vast te houden en zichzelf te motiveren om toch te beginnen aan het huis/leerwerk.

Tijdens deze bijeenkomst laten we je kennis maken met de leervoorkeuren van je kind, al of niet met een diagnose, en wat er belangrijk is om je kind op de juiste manier te ondersteunen.

Ondersteunen en begeleiden naar goede resultaten zonder strijd!

Wil jij ook leren hoe dit werkt?

Meld je dan aan voor 1 van onderstaande bijeenkomsten.

De TOP-Ouderavonden worden gegeven in het Business Center Roosendaal en in het Experiment te  Hendrik Ido Ambacht.

De data zijn:      10-11-2014 en 24-11-2014 in Roosendaal

17-11-2014 en 31-11-2014 in Hendrik Ido Ambacht

De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en zullen duren tot 22.00 uur.

Het Business Center Roosendaal is gevestigd aan Rechtzaad 15, 4703 RC Roosendaal.

Het Experiment is gevestigd aan Tasveld 26, 3342 GT Hendrik Ido Ambacht.

De kosten voor deze avond zijn slechts € 17,50 per persoon. Wanneer u met beide ouders deelneemt krijgt u samen een speciale korting. Er is slechts ruimte voor 20 deelnemers per avond, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Na inschrijven ontvangt u een bevestiging met overige informatie. Inschrijven of informatie kan hier of stuur een mail naar top-ouders@edu-smart.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *