Vind jij het ook zo lastig om de rust te bewaren nu je kind niet naar school kan?

Voor heel veel gezinnen is het een uitdaging om de aandacht te verdelen. Er komt zoveel op je bordje dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Je werk moet doorgaan vanuit huis, je huiselijke bezigheden gaan door, je kinderen krijgen online onderwijs en nu begint ook nog eens de kerstvakantie. Drukke, rumoerige en chaotische tijden maken we door met zijn allen.

Je wil graag rust en warmte in huis in deze donkere tijden, alleen valt dat niet altijd mee wanneer je hele dagen allemaal thuis bent.

Je hebt je werk, je huishouden, je boodschappen en nu ook nog eens de kinderen de hele dag thuis inclusief het begeleiden bij hun schoolwerk. Dat geeft nogal eens wat spanningen waar je liever geen last van zou hebben.

Daarom hebben wij voor jullie 20 TIPS in een document samengesteld om meer rust te creëren in je gezin. Samen moeten we door deze chaotische tijd heen zien te komen en wij gunnen jullie de rust en verbondenheid die we in deze tijd van het jaar allemaal willen ervaren.

De kerst en het nieuwe jaar komen er aan en dit zou een tijd van veel licht en warmte moeten zijn. De realiteit van dit moment is echter anders. Veel mensen maken zich zorgen om de gezondheid van zichzelf en anderen. Dat brengt spanningen met zich mee en nu zijn we ook nog eens hele dagen thuis.

Daarbij is speelt ook de onzekerheid waarmee we te maken hebben een grote rol in het veroorzaken van de extra stress. Niemand weet nog of na half januari de scholen weer open gaan en of we weer onze huizen uit mogen om kantoor of andere locaties te gaan werken. We willen zo graag weer ons normale leven terug, maar helaas gaat dat waarschijnlijk nog een tijdje duren.

Vandaar dat wij jullie daarbij een steuntje in de rug willen geven om niet helemaal overweldigd te raken.

Indien je na het lezen van de tips nog aanvullende vragen hebt mag je die altijd aan ons stellen. Of het nu gaat om de begeleiding van je kind bij leerproblemen of omdat je graag wat advies wil bij de opvoeding van je gevoelige kind. Alle vragen zijn welkom en ook in deze tijd zullen we die beantwoorden.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met veel ontspanning en gezondheid en zien jullie graag in het nieuwe jaar weer!

Je kan ze gratis downloaden door hier je gegevens in te vullen:

Vul je gegevens in en ontvang de 20 tips!

* indicates required