Leer kinderen om op een resultaatgerichte-, effectieve en vooral plezierige wijze te coachen bij het oplossen van leer- en gedragsproblemen door een sterke betrokkenheid bij hun eigen leerproces.

 

Wat is Accelerated Learning?

Accelerated Learning; het woord zegt het al, sneller leren. Het is de meest geavanceerde methode die voor het onderwijzen en leren te gebruiken zijn. Het is een totaal systeem voor het bevorderen van de leerprocessen. Gebaseerd op de nieuwste hersenonderzoeken, heeft het steeds weer bewezen de effectiviteit van het leren te verhogen. Accelerated Learning bied je niet alleen technieken en tips om ‘breinvriendelijker’ te leren, het zorgt er ook voor dat je leerlingen leren weer leuk gaan vinden.

 

Veel van de hedendaagse toonaangevende organisaties en onderwijsinstellingen profiteren van de kracht van versneld leren. Wat maakt het dat versneld leren zo effectief is, is dat het gebaseerd is op de manier waarop wij allen van nature leren.

 

Accelerated Learning ontsluit een groot deel van ons potentieel om te leren, dat grotendeels onbenut blijft wanneer gebruik gemaakt wordt van alleen de meeste conventionele leermethoden. Gebruik makend van accelerated learning betrekken we actief de hele persoon in het leerproces, met behulp van fysieke activiteit, creativiteit, muziek, afbeeldingen, kleur en andere methoden om mensen sterk betrokken bij hun eigen leerproces te krijgen.
Wil jij ook leren hoe je deze technieken inzet om het beste uit elke leerling te kunnen halen, zowel individueel als klassikaal?


Voor wie?

Deze opleidingsdagen zijn module 4 van de opleiding tot ontwikkelexpert en is bedoelt voor leerkrachten, kindercoaches en andere kind-professionals.

 

 

Voor deelname aan module 4 moet u ook hebben deelgenomen aan module 1module 2 en module 3.

Module 1Training: Wat is kinesthetisch leren?

Module 2Training: Kinesthetisch Leren

Module 3: Training: Smart Analyse

Geïnteresseerd in het volledige pakket? Kijk dan ook naar Opleiding: Expert in Leren & Talentontwikkeling

 

Waar?

Deze opleiding wordt gegeven op de eigen trainingslocatie. Overige informatie volgt na inschrijving.

Peter Vineloolaan 12

4611 AN Bergen op Zoom

 

Wanneer?

De opleiding wordt in blokken van eerst 2 dagen en dan 3 keer 1 dag gegeven, van 10:00 tot 17:00.

  • 16 mei , 17 mei, 6 juni, 21 juni, 5 juli
  • 31 augustus, 1 september, 14 september, 29 september, 19 oktober

 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 995,- per persoon.

 

Inschrijven?

Inschrijven kan op onze website: www.edu-smart.nl of stuur een mail naar info@edu-smart.nl